Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözlünk Klinikánkon!

 

Engedd meg, hogy pár mondatban prezentáljuk kik vagyunk mi és mi az elképzelésünk egy szervizről napjainkban.

 

Feltettünk magunknak egy kérdést, hogy: ha nem ezzel foglalkoznánk vajon ott hagynánk e készülékünket egy szervizben órákra, napokra akár hetekre? Nem. Akkor más miért hagyná itt? Történetünk ezen a szálon indult el és így jutottunk el oda, hogy az emberek sajnos vagy sem de okostelefonjaikon élik az életük jelentős részét ezzel teljesen nélkülözhetetlenné téve azt. Ebből kifolyólag úgy építettük fel vállalkozásunkat, hogy a hozzánk bekerült hibás készülékekkel azonnal foglalkozni tudjunk. Ezzel lehetővé téve azt, hogy hibától függően, de akár 15-20 percen belül elégedetten távozhass tőlünk a már javított készülékeddel. Persze a sebesség nem összekeverendő a kapkodással. Nagyon nehéz napjainkban jó szakembert találni ezért mi nem is kerestünk, szervizünkben hárman dolgozunk, mindhárman tulajdonosok vagyunk, így mindnyájunknak személyes szívügye, hogy olyan munkát adjunk át amit magunk is átvennénk, a lehető legrövidebb idő alatt.  Az alkatrész beszerzést is komolyan vesszük, semmilyen formában nem rendelünk Távol-Keleti oldalakról semmit, kizárólag hivatalos ellenőrzött megbízható Magyar beszállítóink vannak. Se időnk se idegzetünk nincs több ezer kilóméterre visszaküldözgetni egy esetleges gyári hibás alkatrészt.

 

Ez eddig jól hangzik ugye? Egy picike rossz hírünk azért van!     

NEM MI VAGYUNK A LEGOLCSÓBBAK! Nyugodtan keress rá, találni fogsz valamivel olcsóbbat J

Persze áraink kedvezőek és megfelelnek a Magyar piac elvárásainak, de az 1-2 ezer forintos csatába nem kívánunk beszállni és nem is fogunk, ezt a címet meghagyjuk másoknak. Van egy régi mondás miszerint „aminek nincs ára az nem is ér semmit „ Legolcsóbban, jól, precízen, gyorsan, valós garanciát vállalva dolgozni hosszútávon képtelenség. Ellenben nálunk végzett elektroműszerész nyúl a készülékedhez nem pedig Youtube szervizes, az alkatrészeket nem Alliexpresszről rendeljük hanem Magyar nagykereskedelmekből, továbbá nem kell napokat várnod, problémáddal azonnal foglalkozunk ! Garanciális ügyintézés esetén sem fogunk csúnyán nézni, nem véletlen, hogy az elmúlt 6 év során panaszkönyvünk üresen, porosan terül el az asztalon.

 

Számunkra az nem eredmény, ha azt halljuk vissza, hogy mi vagyunk a legolcsóbbak, hisz olcsón mindenki tud dolgozni. Számunkra az számít eredménynek, ha a legjobbak, legkorrektebbek hírében állunk.

 

 Megtisztelő ha végig olvastad, reméljük elnyerte tetszésed az üzleti szemléletünk, és minket választasz majd ! Kellemes böngészést !